Integritetspolicy

Vi tar din integritet på stort allvar. När du delar dina personuppgifter med oss, försäkrar vi dig om att vi behandlar dem med respekt och följer gällande lagar och förordningar för dataskydd.

Vilken information samlar vi in? Vi samlar endast in personuppgifter som du frivilligt delar med oss, vanligtvis i form av namn, kontaktuppgifter och eventuell annan information som du tillhandahåller i samband med dina intressen eller förfrågningar.

Hur använder vi din information? Vi använder den information vi samlar in för att förstå dina intressen och behov samt för att kommunicera med dig angående våra tjänster eller relevanta erbjudanden. Vi delar inte din information med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke.

Hur länge sparar vi din information? Vi sparar din information så länge det finns ett syfte och så länge du ger oss ditt samtycke att behålla den. När informationen inte längre är relevant eller syftet är uppnått, raderar vi den på ett säkert sätt.

Dina rättigheter Du har rätt att begära åtkomst till, rättelse av eller radering av dina personuppgifter som vi har. Om du har frågor eller vill utöva dina rättigheter enligt denna integritetspolicy, kontakta oss via de kontaktuppgifter vi tillhandahåller.

Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår insamling och användning av din information enligt denna integritetspolicy.